onsdag 23 december 2009

Kåta Tjejer i Skolan!

Minns ni hur det var när man var ung. När man ännu inte fått någon fitta och kuken var hård nästan jämt. Man runkade flera gånger om dagen och kunde inte släppa sina sexfantasier. Tror ni vi killar var ensamma om detta? Knappast! Jag tror tjejerna i klassen var ännu värre. De förspillde ingen tid när de fick ett tillfälle över at fingra på fittan. Varför tror ni tjejerna tillbringade så mycket tid på toan under skoltiden? För att onanera naturligtvis! Men inte nog med det. De hade förstås lesbiska orgier i duschen efter gymnastiken också där de tävlande om att massera och slicka varandras kåta fittor till skälvande orgasmer. Tjejerna var minst lika kåta som oss killar!

4 kommentarer:

  1. Jag spenderar rätt mycket tid med att pulla inne på toa..

    SvaraRadera
    Svar
    1. Brukar ni inte slicka varandras fittor också? När jag gick i skolan var vi några tjejer som hade det skönt med varandra på toaletten ibland.

      Radera
  2. Alla tjejers favoritsysselsättning förutom att knulla och suga kuk!

    SvaraRadera
  3. Vi var några tjejer i klassen som fick mens tidigt och började utforska sex. Vi gick i 6:e klass då. Jämförde hur brösten utvecklades och växte om man hade fått hår på fittan etc. Det blev en hel del klämma, känna, smeka och slicka på toa och i duschen då. Lite senare blev det även en hel del lekar med killarna också. / Lisa

    SvaraRadera